•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 HITNO taj Uto Jun 07, 2011 3:18 pm

AnahiMusicAustr

ARS Member
ARS Member
Jedna frendica mi je rekla da jedna cura iz ARS radi i zna u koje su zemlje vec otkupile seriju ''Dos Hogares''

Nova sam na forumu, zivim u Austriji i dosla sam samo da pitam tu curu:
Ima li mogucnosti da i Austrija otkupi 'Dos Hogares' ?
Da li bi ja mogla nesto da uradim po tom pitanju? Sta?

Jako je vazno, i jako bi mi pomoglo za promociju u Austriji... Molim te, odgovori sto pe moguce.

Anahi Music Austria - @AnahiMusicAustr

P.S. da ne bude zabune, iz srbije sam, zivim u Austriji Very Happy

Pogledaj profil korisnika

2 Re: HITNO taj Uto Jun 07, 2011 5:30 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ovde su inace pitanja u vezi foruma ali nova si,razumem te Very Happy a ta devojka je vec nekome odgovorila za Austriju itd.
(17.post u ovoj temi http://www.anahirocksserbia.com/t9271p10-dos-hogares-otkupljen-i-u-srbiji):

Hehe, ne radim u njihovim poslovnicama. Nisu bile na spisku, ali se lista zemalja širi vremenom kako koja zemlja počne otkupljivati.

U Makedoniji verovatno da, u Austriji i Nemačkoj čisto sumnjam

Jedino jos ako ona moze da ti kaze da li mozes nesto da uradis. Smile

...........................................................................................................................

3 Re: HITNO taj Sre Jun 08, 2011 6:33 am

AnahiMusicAustr

ARS Member
ARS Member
Natalia ::Ovde su inace pitanja u vezi foruma ali nova si,razumem te Very Happy a ta devojka je vec nekome odgovorila za Austriju itd.
(17.post u ovoj temi http://www.anahirocksserbia.com/t9271p10-dos-hogares-otkupljen-i-u-srbiji):

Hehe, ne radim u njihovim poslovnicama. Nisu bile na spisku, ali se lista zemalja širi vremenom kako koja zemlja počne otkupljivati.

U Makedoniji verovatno da, u Austriji i Nemačkoj čisto sumnjam

Jedino jos ako ona moze da ti kaze da li mozes nesto da uradis. Smile

aa puno ti hvala na odgovoru....i sry sto sam napisala ovde pitanje...

4 Re: HITNO taj Sre Jun 08, 2011 10:28 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Nema na cemu Very Happy

LOCK!

...........................................................................................................................

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu