•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 4 od 5]

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
First topic message reminder :

Na twitteru @AnahiMagicLive,nakon hiljada tweetova fanova iz Srbije upucenih Anahi,Guillermu pa i ovom profilu,postavljeno je malo objasnjenje zasto Anahi nece posetiti Srbiju u okviru ove turneje.

@Anahi SI quiere ir a Serbia.Pero aveces pasan cosas que son encima de nuestra voluntad.Esta vez no llegamos a un acuerdo con los promotores

-----------------------------------------------------------------

PREVOD:

@Anahi ZELI da dodje u Srbiju. Ali se ponekad dese stvari koje su izvan nase strane. Ovog puta nismo postigli dogovor sa organizatorima.

Rekla sam! Problem je u nasim organizatorima!
E sad,moguce je da su oni hteli nize cene jer su videli da se one karte ne prodaju,ali je Guillermo terao po svome xD

Pogledaj profil korisnika

Portilla ♥

ARS Member
ARS Member
Anahi u Grandu? ahahahahahaha
Ne želim ni da zamislim na šta bi to ličilo - verovatno bi se i sama uplašila onoliko svetlucajućih ličnosti!
Zaslužuje ona mnogo bolje. Wink

Nastavljamo sa bombardovanjem na twitteru i naravno sa napadanjem na direktora DS-a! Very Happy
MORA DA DOĐE!

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
naravno da zasluzuje mnooogooo bolje........ali takve emisije nema u Srbiji

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Tititi ::Gabrijela Spanic je bila u Grandu? :O ja to nisam znala
ali Anahi ne zasluzuje da bude u GRAND....pa msm to bi bilo krajnje.....

čini mi se da je bila u grandu nisam sigurna..ali se sećam kadam sam ja bila prvi razred tako drugi msm ili 2004-e,2005-e ili 2006-e bila sam prvi razred ili drugi xDD..gabrijela je bila u bg-u u emisiji kod onog boška jakovljevića u njegovoj tadašnjoj emisiji zato što je njena serija 'prisionera' bila kod nas tada HIT...

NEMA VIŠE SPAMA!

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1512586527&v=wall&story_fbid=132577090086722#!/teamajiswatkinarcis

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
ja se toga ne secam
a gledala sam tu seriju....ma nema veze.......aaa samo da se isplati ovaj trud ......mada smo mogli i vise da se potrudimo oko koncerta

...........................................................................................................................

15.08.2008.

mogli smo samo se nadam da će biti rezultata :PPP

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1512586527&v=wall&story_fbid=132577090086722#!/teamajiswatkinarcis

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
rezultat ce svejedno biti.....ali da li ce oni biti dobri ili losi?
nadajmo se najboljem

15.08.2008.

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
To vam je samo primer da vidite da nije nemoguce da gostuje kod nas u emisiji.....

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

Vanilla

ARS Member
ARS Member
ali ocu certtt....:/// trebalo bi wise malo da se potrudimo,samo nzm kako ://

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
Pa to vise nije do nas do organizatora je a i do Guilleta mi mozemo samo da sugerisemo da se koncert odrzi....

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
bitno je da se potrudimo kao fan club....sto je Jana rekla...ja ne mogu jer zivim u Nišu ali vi biste mogli jedan dan da se okupite i odete do arene ili DS-a kao fan club...i to vam dodje kao okupljnanje

15.08.2008.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 4 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu