•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 5]

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Na twitteru @AnahiMagicLive,nakon hiljada tweetova fanova iz Srbije upucenih Anahi,Guillermu pa i ovom profilu,postavljeno je malo objasnjenje zasto Anahi nece posetiti Srbiju u okviru ove turneje.

@Anahi SI quiere ir a Serbia.Pero aveces pasan cosas que son encima de nuestra voluntad.Esta vez no llegamos a un acuerdo con los promotores

-----------------------------------------------------------------

PREVOD:

@Anahi ZELI da dodje u Srbiju. Ali se ponekad dese stvari koje su izvan nase strane. Ovog puta nismo postigli dogovor sa organizatorima.

Rekla sam! Problem je u nasim organizatorima!
E sad,moguce je da su oni hteli nize cene jer su videli da se one karte ne prodaju,ali je Guillermo terao po svome xD

Pogledaj profil korisnika

Vanilla

ARS Member
ARS Member
a u p**** ******** !

Stefan

ARS Member
ARS Member
Tata mi je rekao da mu je ovaj direktor rekao u fazonu "Pregovaramo, zakomplikovalo se" -_-

Vanilla

ARS Member
ARS Member
znaci ovim putem najlepse molim svakoga ko ima neku wezu u ds-u areni,sava centru,organizaciji da nesto uradiiiii !! No

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ljudi PRATE ME ovi @AnahiMagicLive!

joja-any

ARS Member
ARS Member
aaaaa....nek sve ide u p**** ******** stvarno strasno mora da dodje i mi moramo da se izborimo za to.....bombardujte guillea na twitter-u anahi isto.....aaaaa neverujem kakva smo zemlja koliko puta 2 puta sa rbdom napunili smo arenu anahi u domu sindikata opet je bilo ekstra i sad zajebavaju.....-.-

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1542612335

Vanilla

ARS Member
ARS Member
eee..nmg da verujeem Sad

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
***Anniebell* ::Ljudi PRATE ME ovi @AnahiMagicLive!

molim te kazi im da prate @AnahiFanTeam molim te....meni trenutno ne radi twitter
kako mrzim ove nase organizatore......ahhh prezirem......debili.......eto vidite da Annie i Guille nisu krivi

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Vanilla

ARS Member
ARS Member
e reci im i mene da prate pliiiz

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
alooooooo!!!!!!
ko zna sta se tu desilo :P
vrt su organizatori videli da se ne zaradi neshto,o proslog puta,pa nisu hteli da opet bacaju pare -.- mozda je i ono kao sto je natalija rekla -.- u svakom slucaju,krvi su i nasi,mozda i vise nego Guille,ali taj peder je kriv 100%...da je neshto za***ao jeste,e sad sta,pitanje je -.-

...........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4ALGlIjf6mk

http://www.gifsoup.com/view3/1596064/anahi-con-peluche-o.gif
♥♥♥

crveno bele boje je krv u mojim venama ..
DMCZ ! CZBG !

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 5]

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu