•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Intervju za ''El Periodico Extremadura'' taj Ned Okt 31, 2010 2:39 am

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
Jednostavna, nežna i slatka, kako i govori njeno ime, meksička glumica Dulse Marija je jedna od najpopularnijih mladih ljudi u ovom trenutku. Počela je da glumi sa pet godina, a njena prva uloga bila je u ''Plaza Sesamo''. Međutim, slavu je stekla ulogom u meksičkoj telenoveli ''Rebelde'' i učešćem u pop grupi RBD. Trenutno, promoviše svoj prvi solistički disk, ''Extranjera'', pod produkcijom Universal Music-a.

Zašto ''Extranjera''?
- Moj disk je veoma osećajan, govori o tome kako se ja osećam, a osećam se kao stranac. Imam dosta obaveza, prolazim kroz razne avanture. A ovoga puta letim svojim krilima.

Kako si uspela da izgradiš ta svoja krila?
- Učešćem u mnogim grupama i projektima. Postoji mnogo osoba koje su mi pomogle!

Ovo je tvoj solistički debi?
- Da. Sada je sva odgovornost moja. Zadovoljna sam i imam poverenja u svoj materijal.

Kako možeš da definišeš svoje novo pevačko lice?
- Ja sam osoba koja se bori za ono što želi, očajnički, nestrpljivo, veoma sam strastvena i dajem se u potpunosti.

Ostavljaš iza sebe svet glume?
- Ne, ali sam sada fokusirana na muzičku karijeru. Za muzičku karijeru je predivno to što mogu da budem ono što zapravo i jesam, a u glumi svoja osećanja prikazujete kroz neku osobu. Osim toga, ovako sam bliže ljudima.

Šta te povezuje sa Robertom?
- Ona je predivna osoba, a obe smo nezavisne žene.

Šta je to što definišeš kao neizbežno?
- Ljubav, zaljubljivanje je neminovno.

Pesma je slična kao i Šakirina (misli se na naziv). Jesi imala neki uticaj te kolumbijske pevačice?
- Uvek su mi se sviđale njene pesme i muzika. Međutim, tekstovi mojih pesama su veoma različiti. Radila sam sa mnogim producentima i talentovanim tekstopiscima.

Ti si uzor za mlade. Koju poruku bi nam dala?
- Da se bore za ono što žele i da brane svoje ideje. Ima tu kriza, ali uvek je tu sloboda kreiranja, sastavljanja i istrajanja.

U Meksiku su krize nasilje?
- Ne, ja živim u Meksiko Sitiju i osećam se sigurno. Krize jesu prirodne nepogode, kao što je uragan Karla koji je uništio Verakruz. Pomoći ću svom narodu preko fondacije ''Dulce Amanecer''.

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu