1
Intervju za ''El Periodico Extremadura'' taj Ned Okt 31, 2010 2:39 am
Jednostavna, nežna i slatka, kako i govori njeno ime, meksička glumica Dulse Marija je jedna od najpopularnijih mladih ljudi u ovom trenutku. Počela je da glumi sa pet godina, a njena prva uloga bila je u ''Plaza Sesamo''. Međutim, slavu je stekla ulogom u meksičkoj telenoveli ''Rebelde'' i učešćem u pop grupi RBD. Trenutno, promoviše svoj prvi solistički disk, ''Extranjera'', pod produkcijom Universal Music-a.
Zašto ''Extranjera''?
- Moj disk je veoma osećajan, govori o tome kako se ja osećam, a osećam se kao stranac. Imam dosta obaveza, prolazim kroz razne avanture. A ovoga puta letim svojim krilima.
Kako si uspela da izgradiš ta svoja krila?
- Učešćem u mnogim grupama i projektima. Postoji mnogo osoba koje su mi pomogle!
Ovo je tvoj solistički debi?
- Da. Sada je sva odgovornost moja. Zadovoljna sam i imam poverenja u svoj materijal.
Kako možeš da definišeš svoje novo pevačko lice?
- Ja sam osoba koja se bori za ono što želi, očajnički, nestrpljivo, veoma sam strastvena i dajem se u potpunosti.
Ostavljaš iza sebe svet glume?
- Ne, ali sam sada fokusirana na muzičku karijeru. Za muzičku karijeru je predivno to što mogu da budem ono što zapravo i jesam, a u glumi svoja osećanja prikazujete kroz neku osobu. Osim toga, ovako sam bliže ljudima.
Šta te povezuje sa Robertom?
- Ona je predivna osoba, a obe smo nezavisne žene.
Šta je to što definišeš kao neizbežno?
- Ljubav, zaljubljivanje je neminovno.
Pesma je slična kao i Šakirina (misli se na naziv). Jesi imala neki uticaj te kolumbijske pevačice?
- Uvek su mi se sviđale njene pesme i muzika. Međutim, tekstovi mojih pesama su veoma različiti. Radila sam sa mnogim producentima i talentovanim tekstopiscima.
Ti si uzor za mlade. Koju poruku bi nam dala?
- Da se bore za ono što žele i da brane svoje ideje. Ima tu kriza, ali uvek je tu sloboda kreiranja, sastavljanja i istrajanja.
U Meksiku su krize nasilje?
- Ne, ja živim u Meksiko Sitiju i osećam se sigurno. Krize jesu prirodne nepogode, kao što je uragan Karla koji je uništio Verakruz. Pomoći ću svom narodu preko fondacije ''Dulce Amanecer''.
Zašto ''Extranjera''?
- Moj disk je veoma osećajan, govori o tome kako se ja osećam, a osećam se kao stranac. Imam dosta obaveza, prolazim kroz razne avanture. A ovoga puta letim svojim krilima.
Kako si uspela da izgradiš ta svoja krila?
- Učešćem u mnogim grupama i projektima. Postoji mnogo osoba koje su mi pomogle!
Ovo je tvoj solistički debi?
- Da. Sada je sva odgovornost moja. Zadovoljna sam i imam poverenja u svoj materijal.
Kako možeš da definišeš svoje novo pevačko lice?
- Ja sam osoba koja se bori za ono što želi, očajnički, nestrpljivo, veoma sam strastvena i dajem se u potpunosti.
Ostavljaš iza sebe svet glume?
- Ne, ali sam sada fokusirana na muzičku karijeru. Za muzičku karijeru je predivno to što mogu da budem ono što zapravo i jesam, a u glumi svoja osećanja prikazujete kroz neku osobu. Osim toga, ovako sam bliže ljudima.
Šta te povezuje sa Robertom?
- Ona je predivna osoba, a obe smo nezavisne žene.
Šta je to što definišeš kao neizbežno?
- Ljubav, zaljubljivanje je neminovno.
Pesma je slična kao i Šakirina (misli se na naziv). Jesi imala neki uticaj te kolumbijske pevačice?
- Uvek su mi se sviđale njene pesme i muzika. Međutim, tekstovi mojih pesama su veoma različiti. Radila sam sa mnogim producentima i talentovanim tekstopiscima.
Ti si uzor za mlade. Koju poruku bi nam dala?
- Da se bore za ono što žele i da brane svoje ideje. Ima tu kriza, ali uvek je tu sloboda kreiranja, sastavljanja i istrajanja.
U Meksiku su krize nasilje?
- Ne, ja živim u Meksiko Sitiju i osećam se sigurno. Krize jesu prirodne nepogode, kao što je uragan Karla koji je uništio Verakruz. Pomoći ću svom narodu preko fondacije ''Dulce Amanecer''.
...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.