•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sub Okt 30, 2010 5:58 pm

Vanilla

ARS Member
ARS Member
Nakon što je ostavila po strani svoju muzièku karijeru da bi se posvetila glumi, Maite Perroni æe ponovo uzeti mikrofon u svoje ruke i pevaæe svojim fanovima.

Rekla je da je u ovom trenutku njen prioritet njena nova tevenovela Triunfo del amor, koju protagonizuje sa Williamom Levyem, koja je bila predstavljena štampi u sredu uveèe. Režisirao je Salvador Mejia.

"Muzika mi se sviða, ali mislim da ima vremena za sve. Posle RBD-a moj najvažniji prioritet bio je da nauèim sopstveni put. Naslonila sam se ka glumi, jer odatle za mene poèinje ova prièa.

"(Ali)sada sa ova tri projekta, sa tri glavne uloge, volela bih da mislim da obnovim svoju muzièku karijeru. Ali treba iæi korak po korak", prokomentarisala je u intervjuu.

27-godišnja Maite, ostavila je jasno da "sada nemam nijedan projekat, neman kontakt sa ni sa kim; nemam pesme. 100% sam koncentrisana na ovoj tevenoveli".

Skoro je procurilo da Pedro Damian, koji je bio njen muzièki producent na malom ekranu i u muzici, je u potrazi za teme i naslovnicu za ono što bi bio njen prvi solistièki disk, ali ona je porekla: "ne. Pedra poštujem i volim ga mnogo. Ali posle RBD-a, moja veza sa njim je prijateljska".

Izmeðu tema koje æe muzièki obeležiti ovu prièu, ima jedna koju ona izovdi sa Mariciom Di Marcom, zove se “A partir de ahora”.

Koji muzièki žanr bi volela da peva u muzièom povratku, rekla je "nisam razmišljala. Volela bih da pružim sebi vreme da uradim nešto pravilno".

RMS

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sub Okt 30, 2010 7:48 pm

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
aa tako i treba
mada bi bilo bolje da se vrati pevanju sa RBD-om

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

3 Re: Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sre Nov 03, 2010 4:57 pm

Vanilla

ARS Member
ARS Member
ee...al ona je baksuz...msm 2x da nas ispali -.-

4 Re: Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sre Nov 03, 2010 5:00 pm

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
nije ......pa nije mogla zbog snimanja serije....ne razumem zasto ste svi ljuti na nju....kad je toliko i ne volite oprostite joj

...........................................................................................................................

15.08.2008.

5 Re: Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sre Nov 03, 2010 5:01 pm

Vanilla

ARS Member
ARS Member
ali 2 dana posle je mogla u madrid?confused

6 Re: Maite zeli da se vrati pevanju! taj Sre Nov 03, 2010 5:09 pm

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
pa dobro....madrid je nesto drugo....dal nju zanima Srbija?
neee
a mozda joj to dodje kao odmor

15.08.2008.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu