•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

1 Anahí se coloca nuevamente como número 1 taj Uto Okt 26, 2010 5:58 pm

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
First topic message reminder :

Nakon dugog odsustva, Anahi se vraća i zatvara usta postavljajući se na prvo mesto na iTunes sa izlaskom singla “Alérgico”, koji će biti uključen na ediciji Deluxe “Mi Delirio”, koji će izaći u prodaju 23. novembra.
Mesecima se objavljuje izlazak ovog reizdanja koji se pretvorio u nešto veoma željeno od strane Anahinih fanova kada se na dodeli Nickelodeon Choice Awards po prvi put čula tema “Alérgico” i objavilo se da će biti uključen u ovom reizdanju.
“Alérgico” je tema koju su napisali Ana Mónica Vélez Solano i Noel Schajris Rodríguez, sa Anahinim specijalnim učešćem, kao da je kreativni talenat mali na ovoj temi se računa na učešće Noela Shajrisa na klaviru.Tema je izašla u prodaju prošlog ponedeljka i uprkos što je pevačica na internetu dala da se upozna pre mesec dana, njen izlazak u prodaju se postavio kao lider u virtuelnim radnjama.
Edicija Deluxe Mi Delirio, koja će izaći 23. novembra dok se realizuje Mi Delirio World Tour, sa prezentacijama u Brazilu, Argentini, Meksiku, Sjedinjenim Američkim Državama, Kolumbiji, Venecueli, Paragvaju, Urugvaju, Boliviji, Salvadoru, Gvatemali, Hondurasu, Nikaragvi, Kosta Riki, Panami, Peruu, Ekvadoru, Čileu, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Poljskoj, SRBIJI, Dominikaskoj Republici i Puerto Riku, između pstalih zemalja.

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Pogledaj profil korisnika

11 Re: Anahí se coloca nuevamente como número 1 taj Sre Okt 27, 2010 6:26 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Evo odgovoricu ti ja sam obrisala postove,jeste da nije bas bio spam ali jeste malo xP
Sad mi je krivo,ima drugih postova koje bi trebalo da obrisem xD
Izvini :/

...........................................................................................................................

12 Re: Anahí se coloca nuevamente como número 1 taj Sre Okt 27, 2010 6:28 pm

Vanilla

ARS Member
ARS Member
ma nista,nego ste iskulirrali pa sam msla da mi je neko namerno,al nmwz ^^ al da ne spamiuem wisee..
msm da owo nie tacno,jel su neke zemlje tu u koje nece ici...

13 Re: Anahí se coloca nuevamente como número 1 taj Sre Okt 27, 2010 6:50 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Moguce je da je staro,posto pise i za ovo odsustvo.

14 Re: Anahí se coloca nuevamente como número 1 taj Čet Okt 28, 2010 1:55 pm

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Tititi ::i za Sloveniju i Crnu Goru
aaa bilo bi lepo da je sve to istina
mislim za nas je ok ali mnogi bi voleli da dodje u Sloveniju i CG

Da Sad

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu