•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Pogledaj profil korisnika

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ja ne razumem sta je ovo uopste xD Inace nije 7.septembar nego decembar,ispravicu Very Happy

...........................................................................................................................

Vanilla

ARS Member
ARS Member
ni ja ne kapiram bas ^^

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
ahhhah da pogresila sam........pa ne znam ni ja sta je to bas.....ja mislim da je neka kraca verzija njenog albuma.....sve pesme koja ce se pustati na radiu

15.08.2008.

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
to su neki fanovi napravili sliku...ne shvatam svrhu ali to je ono kao sta se do sada zna o CD-u

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Pa nzm ta slika joj je na profilu oficijalne fb stranice xD

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
a da stvarno------bas super ....setila se da promeni........ali mi je krivo sto nista ne postavlja na strani

15.08.2008.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu