•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Istocna Evropa potvrdjena za nedelju od 13.12. taj Pon Okt 18, 2010 8:46 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Guillermo je na Twitteru rekao da moli za jos malo strpljenja,i dalje se dogovaraju sa organizatorima,ali Anahi ce biti u Srbiji,Hrvatskoj i Rumuniji u nedelji od 13.12.,tako da su oni datumi verovatno ili priblizno tacni.
Evo njegovog tweeta:

Europa del Este! paciencia! los promotores estan trabajando en las fechas finales! Pero la semana del 13 de Diciembre @Anahi estara por ahi

Ostaje jos samo da se potvrdi datum i da cujemo gde ce se odrzati koncert Smile

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
jeeeeeeej..........znaci u pregovoru su.........jos jedan dokaz da ce mozda doci....ma sta ja pricam.....sigurno ce doci

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

jaooooooooooo
jedva cekam

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Tititi ::jeeeeeeej..........znaci u pregovoru su.........jos jedan dokaz da ce mozda doci....ma sta ja pricam.....sigurno ce doci

Zar i dalje sumnjas? hehe
Naravno da ce doci.

naravno da ce doci
jedva cekam!

Vanilla

ARS Member
ARS Member
*Ana ♥ Anahi* ::
Tititi ::jeeeeeeej..........znaci u pregovoru su.........jos jedan dokaz da ce mozda doci....ma sta ja pricam.....sigurno ce doci

Zar i dalje sumnjas? hehe
Naravno da ce doci.

da brt -.-' nmg da werujem da sam sumnjala u nju,nasu any.

bitno je da će ipak doći kod nas Smile)

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1512586527&v=wall&story_fbid=132577090086722#!/teamajiswatkinarcis

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu