•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Anja

ARS Member
ARS Member
Ovo je ceo intervju Anahi za casopis Maxim. Nasla sam ga u racunaru... videcu mozda nadjem jos neki.

Sigurno kao i mi i ti si pratio korake ove žene koja nas je dovodila do ludila kad smo bili dečaci, posle kada smo bili adolecenti i sada kad smo... bilo šta da smo. I u bilo kom od njenih aspekta, Anahi je imala sposobnost da nas ostavi paralizovane, nije bitno da li koristi mini školsku suknju, ili pocepanu odeću. Sada želimo da podelimo sa tobom ovo izdanje.

Kada smo te videli na TV-u prvi put, nisi znala ni da hodaš. Koliko je težak život popularnosti?
Za mene nije bio težak zato što je uvek bilo nešto super prirodno, počela sam sa dve godine i u početku sam sve to gledala kao na jednu igru. U skladu sa rastanjem počela sam svaki put sve više da shvatam da je to ono što želim da radim. Pevati, biti na sceni i glumiti. Najbolje je jer ljudi dobro znaju ko sam jer su me videli još kada sam bila beba, kao što ti kažeš. Nisam počela ni iz čega, ni moj uspeh se nije desio ni iz čega, imala sam celu jednu trajektoriju.

Ali predpostavljamo da ima loših stvari kada provedeš ceo tvoj život u toj sredini...
Naravno, na primer odnos sa paparacima je nešto što mrzim. Ne sviđa mi se da upadaju u moj privatan život, i da se brinu više za nešto što radim izvan scene, nego o onome što radim kao glumica i pevačica. Ovde takođe spada sva žuta štampa koju jedino što ineteresuje da te uhvate sa nekim u super marketu.

Šta je bilo najgore što su ti izmislili?
Dobro, na internetu ima puno foto montaža koje mi izgledaju glupo, odvratno i vrlo lošeg ukusa, ali sam naučila da ni ne obraćam pažnju. Takođe su mi izmislili apsurdne veze. Imam 26 godina i samo sam imala četiri momaka. Ali su mi izvukli stvari naprimer kao da sam imala vezu sa Andresom Garciom, hajdemo, on je prijatelj mog oca i poznajem ga ceo život. Ili naprimer, kada sam imala problem sa anoreksijom pre nekoliko godina, štampa se potrudila da kaže da sam luda, i da sam sigurno bila drogirana i slične stvari, kada je jedna smrtna bolest koja nema veze sa tim. Ali da, sada ne govore ništa, ni ne priznaju napor za moju borbu protiv anoreksije, imam jednu fundaciju, radim kampanje sa Fundacijom Televise, dajem konferencije na tu temu, i glavno pomažem mnogim osobama u nekoliko zemalja koji imaju istu bolest koju sam ja imala. Samo ih interesuje žuta štampa. Na kraju krajeva to je ono što se podaje, i najgore je što to mi kupujemo.

Posle svega toga, sada kako se osećaš sa svojim telom?
Kako sam prošla kroz jedan deo jako težak u životu, sa anoreksijom, za mene najvažnije sada je biti zdrava, raditi vežbe, hraniti se dobro i voleti me takvu kakva jesam. Prihvatam moje telo takvo kakvo je. Manje više kako izgledam, najvažnije u ovim trenucima mi je kako se osećam. Naučiti tu lekciju me je skoro koštalo života.

Ako se unutra osećaš kao što izgledaš na slikama, malo fali da dostigneš Nirvanu?
(Smeje se.) Koncept slika smo uzeli sa mog novog albuma, Mi Delirio, gde imam jedan izgled više seksi. Nisam mogla doveka da budem sa školskim suknjicama iz Rebelde-a. Ali i ako je nešto seksi, nije me sramota da gleda moja porodica. I upravo to je bilo ono što smo hteli da dobijemo na ovim slikama, seksi ali bez previše pokazivanja. Po meni, elegantno, diskretno i senzualno može biti mnogo privlačnije za jednog muškarca nego da pokažeš sve.

Šta je seksi za tebe kod jednog muškarca?
Naravno, prvo je spoljašnja privlačnost, na primer meni se mnogo sviđaju ruke i šake koje su jake. Ali posle je glavno znati šta ima u mozgu i jedan lep tip, bez ičega unutra, izgubi sve seksi.

Ok, predpostavimo da imamo ruke orangutana, i šake vozača, šta nam je najviše potrebno da bi te osvojili?
Najvažnija je iskrenost. I pošto sam okružena ambientima u kome ima dosta šoua, svetla i sjaja, ono što me interesuje je stvarnost, kao što je iskrenost.

Ali uvek si okružena ljudima, kamerama i ostalim, kako te može upoznati pravi tip?
Prvo je da priđe, i kada to uradi da ne želi da me impresionira. Taj stav ja imam, ja radim, ja sam... ne funkcioniše baš nikako kod mene. Najbolji način je da budu direktni, na primer da dođu i da mi kažu ''ZNAŠ?, sviđalo bi mi se da te upoznam''. Uključujući, ako se malo unervozi i tresu mu se ruke, u redu je. Ali sa druge strane je jako teško da mi se neko originalan približi. Možda je zato što osećaju da sam poznata.

(Tresu nam se ruke.) A ti? Možeš li se približiti momcima koji ti se sviđaju?
Ne, mnogo sam povučena, ako vidim jednog muškarca koji mi se sviđa, unervozim se toliko da prvo što uradim je da se okrenem na drugu stranu. Najgore je što postavim moje drugarice da ga gledaju da bi mi rekle šta radi, koga upoznaje, itd. Nikad se ne usuđujem da idem direktno.

Onda, kako si osvojila svoje bivše momke?
Mislim da kao što kaže moja pesma ''zavešću te da ne primetim''. Dobro, i kad upoznam nekog i volim ga, super sam detaljna sa njim, pisma, slika ukrašena, porukice noću... takve stvari me očaravaju.

Po onome što kažeš, jedna dobra taktika da se osvojiš bi bili detalji...
Da, i nije mi bilo suđeno. Sviđalo bi mi se da me neko navede da osećam da sam najvažnije za njega. Muškarci setite se kako je bilo pre preko Facebook-a, Twitter-a i chata, ne može se sve reći preko poruka. Pričajte preko telefona, vratite se na detalje. Dajte ponovo ženi posebno mesto koje je ranije imala.

Pričajmo o tvom albumu...
Izašao je 24. novembra 2009, zove se Mi Delirio, kao i prvi singl. Srećna sam. Komponovala sam skoro sve tekstove, imam jednu pesmu koju mi je uradila Gloria Trevi, i produkciju čine Kinky i Armando Avila. Mislim da sam ovim diskom pokazala ono što sam unutra. I posle toliko velikog uspeha kao što je Rebelde, očaralo me je uraditi nešto toliko lično kao ovaj projekat. U stvari, video je neverovatan, samo što su ga postavili na YouTube-u, ne razumem dobro zbog čega je bilo, da, malo je jak i seksi, ali nije za toliko. Ali to je takođe uzrokovalo kontraverziju, i zbog toga mnoge osobe su ga videle. Gledajte ga, preporučujem vam ga.

Pre nego što odemo da pogledamo tvoj spot, koju od pesama sa tvog albuma bi preporučila za jednu specijalnu noć?
Neznam, na albumu ima svega, od pesama za diskoteke, uz koje se lako igra, do neverovatno romantičnih. Osobe se mogu indentifikovati sa jednom ili sa drugom, i naravno svako po ukusu. Ja imam jednu posebnu ljubav prema Mi Delirio zato što je to bila pesma sa kojom sam stala prvi put na scenu sama, na Premios Juventud. Druga pesma koju bih preporučila je No Te Quiero Olvidar, ali više nego za romantičnu noć bila bi za pevanje kada izgubiš tvoj par, baš je tužna.

Pogledaj profil korisnika http://www.andrijana97.blog.rs

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ovo je prestaro..molim te nemoj vise da otvaras ovakve teme.

LOCK!

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu