1
[Promocija] Anahi u Evropi! taj Sre Sep 29, 2010 7:26 am
Ovako, potrebno je da promovisemo Anahi u citavoj Evropi kako bi dobila na pumpi i kako bi vise ljudi culo za nju, kada krene na novu turneju koja startuje oktobra. Salju iz celog sveta fanovi, tako da ce akcija vrlo brzo uroditi plodom. Odnosi se na zemlje u kojima se, jos uvek, ne emituju spotovi Anahi.
Saljite tvitove za sve zemlje, ne samo za nasu, svakodnevno na sledece adrese:
Za Srbiju i Crnu Goru:
@mtvsrbija zelimo spotove nove latino pop princeze @anahi: Me Hipnotizas i Mi Delirio.
Za Hrvatsku:
@mtvhrvatska zelimo spotove nove latino pop princeze @anahi: Me Hipnotizas i Mi Delirio.
Za Sloveniju:
@mtvslovenija želimo posnetke @anahi: Me Hipnotizas in Mi Delirio.
Za Nemacku i Austriju (oni imaju iste verzije ovih kanala u obe zemlje):
@vivaonline viva ich wollte sehr gern bei viva das video me hipnotizas von @anahi angucken
@MTVgermany ich wollte sehr gern bei viva das video me hipnotizas von @anahi angucken
Za Madjarsku:
@MTV_Hungary akar videók @anahi: Me Hipnotizas és Mi Delriio.
Za Francusku:
@MTVFR nous voulons vidéos @anahi: Me Hipnotizas et Mi Delriio
oficijelna akcija:
http://foro.univision.com/t5/Anah%C3%AD/EDITADO-2-Chicas-vamos-a-promocionar-Anahi-en-Europa/td-p/406225112
Saljite tvitove za sve zemlje, ne samo za nasu, svakodnevno na sledece adrese:
Za Srbiju i Crnu Goru:
@mtvsrbija zelimo spotove nove latino pop princeze @anahi: Me Hipnotizas i Mi Delirio.
Za Hrvatsku:
@mtvhrvatska zelimo spotove nove latino pop princeze @anahi: Me Hipnotizas i Mi Delirio.
Za Sloveniju:
@mtvslovenija želimo posnetke @anahi: Me Hipnotizas in Mi Delirio.
Za Nemacku i Austriju (oni imaju iste verzije ovih kanala u obe zemlje):
@vivaonline viva ich wollte sehr gern bei viva das video me hipnotizas von @anahi angucken
@MTVgermany ich wollte sehr gern bei viva das video me hipnotizas von @anahi angucken
Za Madjarsku:
@MTV_Hungary akar videók @anahi: Me Hipnotizas és Mi Delriio.
Za Francusku:
@MTVFR nous voulons vidéos @anahi: Me Hipnotizas et Mi Delriio
oficijelna akcija:
http://foro.univision.com/t5/Anah%C3%AD/EDITADO-2-Chicas-vamos-a-promocionar-Anahi-en-Europa/td-p/406225112