•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

1 "Alergico" World Wide taj Čet Sep 23, 2010 8:03 pm

Seduccion

ARS Member
ARS Member
First topic message reminder :

"Alergico" World Wide je akcija fanova širom sveta! Svaka zemlja ima svoju poruku koju šalje. Ja ću kopirati samo za Srbiju, mada je gotovo isto i za Bosnu, Crnu Goru i Hrvatsku, samo dolazi do promene u rečima, odnosno razlike u izgovaranju (ijekavski izrazi uglavnom) i dela o koncertu koji je grupa održala kod nas pre 2. godine.

Dakle, svakoj radio stanici i novinama šaljite sledeće:

Želimo da objavite (ukoliko se odnosi na novine)/ emitujete (ako šaljete radio stanicama) pesmu "Alergico", treći singl nove latino princese Anahi. Anahi je krunisana kao nova princesa pop muzike sa milionima fanova širom sveta bačenim pod svoje noge. U Srbiji ima ogroman broj fanova i uživa status jedne od najpopularnijih internacionalnih umetnica. Bivši je član vodećeg pop fenomena RBD, sa kojim je u čak dva navrata napunila "Beogradsku Arenu", i probila rekord posećenosti. Njena prva dva singla trenutno se nalaze na većini MTV i muzičkih radio i televizisjkih stanica u svetu na prvom mestu kao najtraženijeg umetnika, te je uspela da se lansira u gotovo celom svetu kao vodeći muzički fenomen Mekskika. Nedavno je postala član 8 Ponosnih predstavnika Latinoamerike (8 Orgullosamente Latinos) gde je stala rame uz rame sa Shakirom i Enriqueom Eglesiasom. Časopis "People en Espanol" je proglasio Anahi kao najmoćniju ženu Latinoamerike. Prodala je preko 3 000 000 primeraka svog diska, na osnovu čega je dobila priznanje od predsednika kao "Najuspešnija Meksikanka". Na društvenoj mreži Twitter, prva je po broju sledbenika u Meksiku i sada ubrojana u prvih 100 najpopularnijih ljudi sveta.

Nadamo se da ćete posvećivati što više pažnje ovoj meksičkoj umetnici čija je moć konvoktorije u Srbiji ogromnih razmera. (za novine)

Nadam se da ćete što ćešće emitovati singl "Alergico", koji se već sada pokazao kao novi uspešni svetski hit, kao i ostale uspešne muzičke uredke, poput Mi Delirio, Me Hipnotizas, Quiero... (radio stanice)

Širite dalje, na svim fb grupama, forumima, fan sajtovima i sl.

uzeto sa univisiona, alergico worldwide

Pogledaj profil korisnika

11 Re: "Alergico" World Wide taj Pon Sep 27, 2010 6:26 pm

svima sma poslala!

12 Re: "Alergico" World Wide taj Čet Sep 30, 2010 7:38 am

mihajlo-,-

ARS Member
ARS Member
Saljem svaki dan...
Msm mi radimo nas posao, mi cemo i spot promovisati...
Ali oni ne rade svoj posao.. treba lepo da naprave PRAVI vevo kanal i da obrisu sve one videe na kanalima fanova, zbog pregleda

13 Re: "Alergico" World Wide taj Čet Sep 30, 2010 5:56 pm

I ♥ Anahi

ARS Member
ARS Member
a sta da napisemo u subject?

14 Re: "Alergico" World Wide taj Čet Sep 30, 2010 6:02 pm

mihajlo-,-

ARS Member
ARS Member
Nista, ostavi prazno Smile

15 Re: "Alergico" World Wide taj Pet Okt 01, 2010 8:31 am

Seduccion

ARS Member
ARS Member
Malo smo dosli do lakseg slanja, pratite uputsva ovde, ispisala sam sve na uniju Smile

http://foro.univision.com/t5/Anah%C3%AD/Serbia-quot-Alergico-quot-en-radios-con-todo/td-p/406371913

16 Re: "Alergico" World Wide taj Čet Okt 07, 2010 10:59 am

fazok ja sad prvi put čujem za pesmu alergico xDDD

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1512586527&v=wall&story_fbid=132577090086722#!/teamajiswatkinarcis

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu