•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
First topic message reminder :

Poslednji put izmenio ***Anniebell* dana Sub Sep 18, 2010 8:06 am, izmenio ukupno 2 puta

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
ne ja cu je uvek voleti...........pa znam vise njih od 30 godina koji je slusaju i prate njenu karijeru i sve to

...........................................................................................................................

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

22 Re: TV Novosti-Menja karijeru za muza i petoro dece taj Čet Sep 23, 2010 11:12 am

Vanilla

ARS Member
ARS Member
booze...meni je any wise za tinejdzere....
ali narawno da cu ZAUVEK pamtiti RBD i nju Smile

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
Ti od 30 u Srbiji je verovatno slusaju zato sto njihova deca slusaju Wink

Tititi

Annie_Mod
Annie_Mod
ma ne u Srbiji....u Kolumbiji je slusaju ti od 30 godina

15.08.2008.
Que dificil es aceptar el adios de lo que amas
Pero éste corazón nunca, pero nunca dejará de buscarte.

Vanilla

ARS Member
ARS Member
boze...to nie norm...:///bratee...ko kad bi ja sad slusala nekog 95...znaci ne./...://

pa naravno nije žena luda da do kraja života nema porodicu -.- i ja bih tako Smile

Pogledaj profil korisnika http://www.facebook.com/profile.php?id=1512586527&v=wall&story_fbid=132577090086722#!/teamajiswatkinarcis

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu