•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

BassGirl_♥

ARS Member
ARS Member
Fanovi Dulce Marie, crvenokose lepotice iz serije "Rebelde", već dobro znaju da ona osim velikog glumačkog i pevačkog talenta ima još jednu super osobinu: rado pomaže drugima!

Ova devojka zaista ne staje: non-stop nešto snima, malo TV serije, malo filmove, ne zapostavlja muzičku karijeru(već je napravila album "Extranjera"), a uz sve to ima i vremena i za humanitarni rad kom se u poslednje vreme sve više posvećuje.

Volontiranje je lek!
Njena oraganizacija "Dulce Amanecer" pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija: žrtvama rata, zemljotresa, cunamija..., a u nju su se uključili volonteri iz celog sveta! Dulce i sama kaže da nikada ne bi uspela bez svojih prijatelja, a naročito fanova, koji i čine najveći broj volontera ove organizacije. I sama se iznenadila koliko je mladih ljudi danas spremno da volontira, pogotovo u vreme ekonomske krize. Drago joj je što su i oni shvatili da pomaganje drugima leči dušu:
- Najlepši osećaj je kada nekome kome su sve lađe potonule vratite osmeh na lice! U tome je najveća sreća ovog sveta!
Bravo, Dulce!

Ako želiš da se priključiš ovoj organizaciji, informiši se na www.dulceamanecer.com.mx

izvor OK!

Pogledaj profil korisnika

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Jel su oni to objavili u casopisu? Ako jesu-odlicno!! A mogli bi malo i o Any da pisu..pritisnucemo ih mi..:P

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
nzm..to sam htela da pitam..:P
stv.mogli bi malo o Any.. :dDDD

...........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4ALGlIjf6mk

http://www.gifsoup.com/view3/1596064/anahi-con-peluche-o.gif
♥♥♥

crveno bele boje je krv u mojim venama ..
DMCZ ! CZBG !

BassGirl_♥

ARS Member
ARS Member
***Anniebell* ::Jel su oni to objavili u casopisu? Ako jesu-odlicno!! A mogli bi malo i o Any da pisu..pritisnucemo ih mi..:P

da, u časopisu!
oni su o Any pisali samo pred cert, pre toga a ni posle ništa! samo je bio neki posterčić!
budale! na njihovom profilu na fb je bilo dosta predloga da se pomene Any, ali od toga ništa...
ali da ne spamujemo više!!!
ovo je o Dul, ne o Any!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu