•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Novi intervju taj Pon Jul 05, 2010 8:12 am

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
Posle njene brze posete Brazilu pri kraju 2009. godine, Anai se vraća. Bivša buntovnica će prirediti šoue u Riju i Sao Paulo (9. i 10. oktobra) i obećava da će iznenaditi fanove. Koncerti će biti deo ''Mi delirio world tour'', turneje koja nosi naziv njenog diska ''Mi delirio'' koji je izašao u novemrbu prošle godine. Između putovanja (već je bila u Sjedinjenim Američkim Državama, Nikaragvi, Sloveniji, Poljskoj,Španiji...) imala je vremena da odgovori na pitanja D+.

U spotu za pesmu ''Me hipnotizas'', ti si trbušna plesačica. Naučila si da igraš tako? Čija je to bila ideja?
- Prvobitno sam ja imala tu ideju. To je kao jedan san koji me transportuje na različite delove sveta. Odlučila sam da naučim nove koreografije i mnogo sam i vežbala.

Ko ili šta te hipnotiše?
- Snovi me hipnotišu.

Do sada, na turneji, koji koncert je onaj koga se najviše sećaš?
- Sve turneje su bile delirantne, a svaki koncert je poseban. Svaka godina ima svoju magiju. U Meksiko Sitiju, na primer, je bilo neverovatno. Argentinska pevačica Amanda Migel je sa mnom izvela ''El me mintio''. Bila mi je čast da pevam sa njom.

Koja pesma sa CD-a ti se najviše sviđa?
- Obožavam ''Mi delirio'', ali tu ima pesama koje zavise od raspoloženja. Sada veoma uživam da slušam ''Quiero''.

Da li želiš da snimiš neku novelu? Imaš li tu isplaniran neki projekat?
- Sada sam stopostotno opredeljena za muziku. Možda kasnije, sa najuspešnijim diskom, uradim i nešto što se odnosi na njega. Želim da znate da pripremam iznenađenje za nekoga kome se veoma divim, brazilskom piscu Paulu Koelju.

Kako se osećaš zbog toga što si nominovana devet puta na Premios Huventud?
- Ponosna sam na to. Veoma je značajno za mene, jer je to sve zbog fanova. Sve što radim u životu je za njih. Zbog njih idem dalje.

Razmišljaš o tome da ponovo posetiš Brazil?
- Ne mogu da dočekam da se vratim i priredim spektakl sa Brazilcima. Veoma sam srećna što imam tu priliku.

izvor RMS

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Novi intervju taj Pon Jul 05, 2010 8:51 am

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
miiiica... :DD samo Brazil.. :P

...........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4ALGlIjf6mk

http://www.gifsoup.com/view3/1596064/anahi-con-peluche-o.gif
♥♥♥

crveno bele boje je krv u mojim venama ..
DMCZ ! CZBG !

3 Re: Novi intervju taj Pon Jul 05, 2010 7:31 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
da...:PP ali lepo je odgovorila Very Happy

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu