1
Dulce odgovara na pitanja fanovima sa twittera. taj Ned Jun 20, 2010 12:00 pm
Dulce Maria,koja je u mesecu maju izdala svoj prvi singl "Inevitable",sa prvog solistickog albuma "Extranjera",odgovarala je na pitanje svojim fanovima na twitteru.
@dulcemaria:Koja je tvoja najveca mana?
@zucuu:jajaja...sto pricate sa mnom lepo...ne znam,stvarno ne znam.
@dulcemaria:Cudan san koji si imala uskoro?
@Dianniis:Juce sam sanjala nekog jako vaznog za mene,cini se da se samo u snovima mozemo naci,i tako je najbolje.
@dulcemaria:Ako bi mogla da budes jedan element sta bi bila?
@JonathanAdenir:ayyy ovo mi se svidja VATRA,iako svi imaju svoj znacaj,isto bi bila voda.
@dulcemaria:Sta ti se najvise svidja u noci?
@Kath_Frk :Tisina.
@dulcemaria:koji ti se vise momci svidjaju,bad boys ili nevini?
@SmileLikeDulce :Jajajajaja..ne u ovom momentu sam sama,vise sam lepsa
@dulcemaria:Jedan san koji se ostvaruje?
@VampiritosDM :Moj cd.Koncerti.zelim da bude kao jedna zabava,da se provedemo neverovatno opusteni.
@dulcemaria:Ako bi mogla da zaustavis vreme,u kojem momentu tvog zivota bi to uradila?
@_Taamiii :wolela bih se vratii u razne momente koji su bili magicni,kao jedan film koji ponavljas vise puta..jajajaj
@dulcemaria:sta bi rekla tvojim fanovima u ovom trenutku?
@Dianniis :Danas i zauvek HVALA sto verujete u mene i kada imam sumnje,i znam da racunam da dovoljni kapacitet da dostignem ono sto zelim.
@dulcemaria:Da imas priliku da upoznas nekog mrtvog,koga obozavas,..njegovo delo,njegova uloga,njegova prica,ko bi to bio?
@kamilita99 :a jesucristo,a jim morrison y a janis joplin ahhh y james dean..uff kako bi bili lepi
@dulcemaria:Ako bi mogla ponowo da dozivis jedan momenat iz tvog zivota,koji bi bio?
@JonathanAdenir :Kada sam se rodila.volela bih se setiti sta sam osetila kada sam prvi put disala.
@dulcemaria:Videla si Nuno Gomes uzivo?Ako jesi,kako si se osecala?
@CeciliaDoimo :Da videla sam ga,i pricali smo,pa osetila sam se da ako se boris i verujes u nesto,da ces da uspes.
@dulcemaria:Ako bi morala da izaberes jednu pesmu tvog koja bi bila?
@O_oEsther:dibujo en el aire de chambao(to je meksicka grupa)
Prevod by:Milana RMS
@dulcemaria:Koja je tvoja najveca mana?
@zucuu:jajaja...sto pricate sa mnom lepo...ne znam,stvarno ne znam.
@dulcemaria:Cudan san koji si imala uskoro?
@Dianniis:Juce sam sanjala nekog jako vaznog za mene,cini se da se samo u snovima mozemo naci,i tako je najbolje.
@dulcemaria:Ako bi mogla da budes jedan element sta bi bila?
@JonathanAdenir:ayyy ovo mi se svidja VATRA,iako svi imaju svoj znacaj,isto bi bila voda.
@dulcemaria:Sta ti se najvise svidja u noci?
@Kath_Frk :Tisina.
@dulcemaria:koji ti se vise momci svidjaju,bad boys ili nevini?
@SmileLikeDulce :Jajajajaja..ne u ovom momentu sam sama,vise sam lepsa
@dulcemaria:Jedan san koji se ostvaruje?
@VampiritosDM :Moj cd.Koncerti.zelim da bude kao jedna zabava,da se provedemo neverovatno opusteni.
@dulcemaria:Ako bi mogla da zaustavis vreme,u kojem momentu tvog zivota bi to uradila?
@_Taamiii :wolela bih se vratii u razne momente koji su bili magicni,kao jedan film koji ponavljas vise puta..jajajaj
@dulcemaria:sta bi rekla tvojim fanovima u ovom trenutku?
@Dianniis :Danas i zauvek HVALA sto verujete u mene i kada imam sumnje,i znam da racunam da dovoljni kapacitet da dostignem ono sto zelim.
@dulcemaria:Da imas priliku da upoznas nekog mrtvog,koga obozavas,..njegovo delo,njegova uloga,njegova prica,ko bi to bio?
@kamilita99 :a jesucristo,a jim morrison y a janis joplin ahhh y james dean..uff kako bi bili lepi
@dulcemaria:Ako bi mogla ponowo da dozivis jedan momenat iz tvog zivota,koji bi bio?
@JonathanAdenir :Kada sam se rodila.volela bih se setiti sta sam osetila kada sam prvi put disala.
@dulcemaria:Videla si Nuno Gomes uzivo?Ako jesi,kako si se osecala?
@CeciliaDoimo :Da videla sam ga,i pricali smo,pa osetila sam se da ako se boris i verujes u nesto,da ces da uspes.
@dulcemaria:Ako bi morala da izaberes jednu pesmu tvog koja bi bila?
@O_oEsther:dibujo en el aire de chambao(to je meksicka grupa)
Prevod by:Milana RMS