•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 6:22 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Na naslovoj strani Tv Novela za jun stoji ogroman naslov POVRATAK BUNTOVNIKA i ogromna slika iz La Familie.
Na dve strane REBELDEMANIE pisu kako je Pedro Damian video da nijednom ex RBD clanu ne ide solo karijera,i odlucio je da da svim clanovima ponudi i bolje finansijske uslove.Anahi je odmah prihvatila,zato sto vidi da joj solo karijera ne ide bas najbolje. Dulce uskoro zapocinje turneju,u okviru koje treba da poseti i Srbiju,ali se karte (ne kod nas) jako lose prodaju i razmislja se o otkazivanju turneje. Ona je takodje rekla Pedru da racuna na nju. Ucker i Chris su jedva docekali ovakvu ponudu. Ucker kaze da je jedva docekao zato sto od raspada RBD-a nije dobio ni jednu poslovnu ponudu. Medjutim,problem je nastao sa Ponchom i Maite. Poncho trenutno postize velike uspehe sa svojim filmovima i serijama. Maite je Pedru odgovorila sa "Ne pada mi na pamet" zato sto je ranije stalno bila u senci Any i Dul. Posto bi Pedro sve uradio samo da okupi RBD,ponudio joj je bolje finansijske uslove i rekao joj da ce ona biti u "vodecoj" ulozi. Nakon toga Mai je rekla da ce razmisliti.
U narednih nekoliko nedelja bice poznato da li ce se RBD sastati!

Takodje se dobija poster sa Dulce,u astro skeneru pise da Anahi i Poncho imaju male sanse da obnove vezu...Ima i clanak o vezi Dulce i Poncha,kao i vezi Any i Uckera koje su stavili medju "Tuzne latino romanse"

Mozda cu posle slikati i postaviti Very Happy

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 7:04 pm

AlexandraRBD

ARS Member
ARS Member
napokon nesto pozitivno da napisu! kupicu ...
jel mozes da postavis sliku od Dul koja je na posteru...? plsss...?
sto se tice rbd-a ne verujem, posto je rekla Mai da nece vise da peva, a nece ni Poncho...

3 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 7:12 pm

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
ma naravno da je tacno..ubilo se..xD

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

4 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 7:26 pm

Seduccion

ARS Member
ARS Member
sta su pozitivno napisali?

napisali su kako je Poncho nedavno izdao novi album, kako se karte za Dulcine koncerte prodaju lose pa se otkazuje turneja, mislim koje koncerte, od kad je to Dulce na turneji, kakav Ponchov album? Napisali su da Polito nije NISTA uradio sem saradnje dueta sa Glorijom Trevi... A album? Kako Uckerman nije uradio nista, kako nije, kada decko snimio Kdabru i od septembra snima drugu sezonu... Kako je Anahi ocajna zbog propale turneje pristala da se vrati u bend, ovo je nesto najgore sto su od sada napisali mislim ja ne znam odakle njima ove informacije iz kog sveta su oni....

5 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 7:50 pm

bebe de Barken

ARS Member
ARS Member
hahahahahahahahahahahahahahahaha
da da tacno je...xDDDDDDD

Pogledaj profil korisnika http://angelitosserbia.4rumer.com/

6 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 7:50 pm

SaniaPortilla

ARS Member
ARS Member
tachno malo sutra xDD

Pogledaj profil korisnika http://www.twitter.com/sslovato

7 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 8:12 pm

Una

ARS Member
ARS Member
ma laaazi nekog drugog.:P

8 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Sub Jun 05, 2010 8:17 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
hahahahaahahhah.......;D

...........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4ALGlIjf6mk

http://www.gifsoup.com/view3/1596064/anahi-con-peluche-o.gif
♥♥♥

crveno bele boje je krv u mojim venama ..
DMCZ ! CZBG !

9 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Ned Jun 06, 2010 11:59 am

AlexandraRBD

ARS Member
ARS Member
Sandra Herrera ::sta su pozitivno napisali?

napisali su kako je Poncho nedavno izdao novi album, kako se karte za Dulcine koncerte prodaju lose pa se otkazuje turneja, mislim koje koncerte, od kad je to Dulce na turneji, kakav Ponchov album? Napisali su da Polito nije NISTA uradio sem saradnje dueta sa Glorijom Trevi... A album? Kako Uckerman nije uradio nista, kako nije, kada decko snimio Kdabru i od septembra snima drugu sezonu... Kako je Anahi ocajna zbog propale turneje pristala da se vrati u bend, ovo je nesto najgore sto su od sada napisali mislim ja ne znam odakle njima ove informacije iz kog sveta su oni....

nisam videla sve to ...jos nisam kupila :P

10 Re: Tv Novele: POVRATAK BUNTOVNIKA taj Ned Jun 06, 2010 3:41 pm

MajaAnahi

TB_Member
TB_Member
ma bre oni to pisu kako bi se vise prodavalo... da oni to stvano znaju ni oni na prvu stranu onolkim slovoma napisali da ce se rbd ponovo sasati (sami su se izdali da lazu).. jedu govna .... sve sto im je u glavi je novac.. a ni ne znaju da tako mogu tako da povrede neke fanove koji poveruju u te glupostima i onda se iznevere kad shvate da je to laz!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu