•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Da li mozemo biti banovani i kako? taj Pet Apr 09, 2010 9:50 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Posto sam na mnogim forumima videla da clanovi mogu da se banuju,a ovde se to ne spominje-hocu da pitam da li ovde uopste ima bannovanja i kako mozemo da budemo bannovani?

Na nekim forumima bannuju clanove i zbog spama...i ako se pisu skracenice(nzm,msm,stv,vrvt...)

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Da li mozemo biti banovani i kako? taj Pet Apr 09, 2010 3:45 pm

Jana

Jana_Adminka
 Jana_Adminka
Mi to ne praktikujemo tako cesto...
Obicno samo banujemo one koji nas vredjaju i pokusavaju da uniste forum... Smile)
Takve clanove koji vredjaju druge clanove i sam forum banujemo i uklonimo sa foruma da ne bi pravili stetu...
Necete biti banovani zbog spama, ali cete biti kaznjeni na druge nacine...
Jer ovaj forum posecuju mnogi stranci i zbog tih skracenica kada koriste prevodioc ne mogu lepo da prevedu sta smo napisali...
Zbog toga ne treba pisati spam poruke... Smile))
Nadam se da je sad jasno?

...........................................................................................................................

3 Re: Da li mozemo biti banovani i kako? taj Pet Apr 09, 2010 9:33 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Da^^ Hvala^^ Mislim da moze lock xD

4 Re: Da li mozemo biti banovani i kako? taj Sub Apr 10, 2010 8:03 am

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
Lock..............

...........................................................................................................................

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu