•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Čet Apr 08, 2010 7:50 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ciudad de México, México / 7 de Abril de 2010
Fuente: TvyNovelas
Recién llegada de Los Ángeles, California, la cantante y actriz Dulce María declaró que este 2010 se tomará un receso de las relaciones amorosas, ya que se concentrará totalmente en el lanzamiento y promoción de su primer álbum en solitario.
"Estoy tan entusiasmada con mi material discográfico, que en todo este año no pienso tener novio; quiero dedicarle todo el tiempo posible a mi carrera y a mi sueño de ser solista", explicó la estrella juvenil.
Cuestionada por la prensa sobre la posibilidad de rechazar a alguien, si es que llegara a su vida, la ex integrante de RBD aceptó que tendría que analizar la situación.
"Bueno, si esa persona entiende mi trabajo y me enamora, claro que andaríamos. Sin embargo, por el momento no me interesa y no ando buscando a alguien. Te repito que estoy concentrada en mi disco", sentenció Dulce María.
Finalmente, la protagonista de "Verano de Amor" volvió a rechazar los rumores que la ligan sentimental con el productor Pedro Damián, a quien considera un amigo.
"Nos seguirán viendo juntos porque trabajamos mucho. Desde hace tiempo ya les había dicho que este tema sale sobrando; de hecho, iremos a Argentina para grabar el video de Inevitable. Entonces, lo que dices es algo que se me hace absurdo. Pedro siempre estará a mi lado mientras dure mi carrera", concluyó la artista.
Derechos: puede reproducirse esta nota en otros medios citando como fuente Ritmosonlatino.com

Sam naslov vam kaze da ne planira da ima decka ove godine...Ko zna...Videcemo^^

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Čet Apr 08, 2010 7:54 pm

bebe de Barken

ARS Member
ARS Member
oni to uvek kazu...
pa se na kraju spandjaju sa nekim ruzzzzznim ubija....=))))))))

Pogledaj profil korisnika http://angelitosserbia.4rumer.com/

3 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Čet Apr 08, 2010 8:43 pm

Una

ARS Member
ARS Member
hahaha citiram xD

4 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Pet Apr 09, 2010 12:51 am

aLisa

ARS Member
ARS Member
Prevoooood?! :@ :P

5 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Pet Apr 09, 2010 6:58 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Ja mogu samo da ti kazem da je Dul rekla da ne planira da ima decka u 2010.jer zeli samo da se skoncentrise na svoj album Very Happy

6 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Pet Apr 09, 2010 7:54 am

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
Мексико Сити, Мексико / 7. април 2010
Извор: ТВиНовелас
само врати из Лос Анђелесу, певачица и глумица Дулце Мариа изјавио је да ће ова 2010 се одморе од љубави односа који ће се у потпуности фокусира на лансирање и промовисао свој први соло албум.
"Ја сам тако узбуђен са мојим снимљеног материјала, што је све ове године не мислим да има дечка, желим да потрошите онолико времена колико је могуће у мојој каријери и мој сан да буде соло", објаснио младе звезде.
доведено у питање од стране медија о могућности одбијања некога, ако дођу у ваш живот, бивши члан РБД прихватио да би требало да анализира ситуацију.
"Па, ако је та особа разуме мој посао и љубав, наравно ја бих без хода. али за сада нисам заинтересован и нисам у потрази за некога албума. понављам да сам се концентришемо на мој ", рекао је Дулсе Марија .
Коначно, протагониста "Лето љубави", поново је одбацио гласине да је веза са сентименталним произвођача Петар Дамјана, кога он сматра пријатељем.
"Ми и даље видети заједно, јер ми радимо пуно ствари. То је одавно рекао им је да се ово питање долази сувишна, у, идите у Аргентину да сними видео неизбежна је. Па шта ти кажеш нешто што чини ми апсурдно Педра. увек ће бити поред мене за време моје каријере ", закључио је уметник.
Ауторска права: Овај рад може бити репродукован у другим медијима, као извор наводећи Ритмосонлатино.цом

Сем наслов казе да вам да не има планира палуби Ове године ко ... ... Видецемо зна ^ ^

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

7 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Pet Apr 09, 2010 3:10 pm

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Srecno bilo Very Happy

8 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Pet Apr 09, 2010 5:42 pm

cornelia

ARS Member
ARS Member
aj i to da vidimo....

9 Re: Dulce ne planira da ima decka ove godine taj Sre Apr 14, 2010 9:09 pm

aLisa

ARS Member
ARS Member
Hvala za prevod. Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu