•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 2:11 pm

Seduccion

ARS Member
ARS Member
Pois é, como todos estiveram acompanhando nos últimos anos, logo depois da separação definitiva do RBD, a amizade entre Anahí e Maite Perroni andava meio abalada, pela falta de tempo de ambas em se ver e também pelas fofocas que eram inventadas pela mídia, sobre a relação entre elas e a dos outros ex-companheiros.

Mas, ontem (1º de abril), ambas saíram para jantar e fizeram as pazes, depois de vários meses sem se encontrarem. De acordo com Marichelo (irmã de Anahi), que confirmou o encontro das musas, ambas se adoram muito e estão felizes com o reencontro.

A intéprete de Me Hipnotizas e a protagonista de Mi Pecado também descreveram, através do Twitter, a emoção que estavam sentindo com a volta da amizade 'Portirroni'. Confiram abaixo as respectivas mensagens:

• @Anahi Ontem foi uma noite muito especial, retornou na minha vida uma das pessoas mais importantes para mim, pode acontecer o que for mas o que é de verdade jamais de rompe. Te adoro com todo o meu coração MP.

• @MaiteOficial Estou muito feliz!!! sentia muitas saudades burris!!! I do believe in you!!!! Sem dúvidas nós crescemos, aprendemos e hoje seguimos aqui!

Nada melhor que perdoar, deixar o orgulho e as mágoas de lado nessa semana santa e fazer juz ao amor de Jesus, retornando a uma amizade tão linda. Parabéns Any e Mai!

~PREVOD~

Pa, nakon definitivnog rastanka RBD-a, prijateljstvo Anahi I Maite Perroni je razbijeno, obema nedostaje vremena da bi se videle, to su takodje glasine koje su mediji rasirili o njima dvema I drugim bivsim kolegama.

Ali, prekjuce (1º aprila), obe su izasle na veceru I sklopile mir, nakon nekoliko meseci koliko se nisu videle. Mrema Marichelo (Anahinoj sestri), koja je potvrdila sastanak, njih dve (Any & Mai) se obozavaju I vrlo su srecne zbog susreta.

Izvodjacica Me hipnotizas I gl. glumica Mi Pecado takodje su opisale sve na svom Twitter-u, emocije koje su osetile vracanjem prijateljstva ‘Portirroni’.

• @Anahi Juce je bila jedna specijalna noc, u moj zivot se vratila jedna od najvaznijih osoba za mene, moze da se desi, ali bez obzira na sve, istina se nikada ne slama. Obozavam te svim srcem MP.

• @MaiteOficial Mnogo sam srecna!!! osetila sam da sam mnogo propustila!!! I do believe in you (Verujem u tebe)! Bez sumnje rastemo, ucimo I danas nastavljamo ovde!

Nista bolje oprostiti, ostavile su bol I ponos na stranu, od ove nedelje svete I cine pravdu Isusu, jer su se vratile na tako lepo prijateljstvo. Cestitamo Any I Mai!

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 2:16 pm

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Joooj, divno <3333 Napokon I love you
Kako su lijepo napisali ♥ ♥ ♥

3 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 3:17 pm

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
extremno extra Very Happy

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

4 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 3:48 pm

bebe de Barken

ARS Member
ARS Member
suuuuupeeeeerrrrr

Pogledaj profil korisnika http://angelitosserbia.4rumer.com/

5 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 4:50 pm

*An*Tinker*

ARS Member
ARS Member
Aaa divno ^^ Very Happy <3

Pogledaj profil korisnika https://twitter.com/#!/TirkiznoDevojce

6 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 5:21 pm

jaww dushe mojee..extraa..basx mi je dragoo♥

7 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 8:36 pm

Una

ARS Member
ARS Member
jej difno!!

8 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 9:44 pm

*TINCHI*

ARS Member
ARS Member
Super,mng mi je dragooo =)

9 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Sub Apr 03, 2010 9:57 pm

aaaaa divno! Smile)bas mi je drago...ova vest mi je ulepsala dan xDD

Pogledaj profil korisnika http://twitter.com/DeliradaPorAny

10 Re: Anahi i Maite se pomirile taj Ned Apr 04, 2010 9:51 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
I meni Smile)) Bas sam happy! Moje dve omiljene exRBD clanice!! Wii!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu