•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Anahi u Brazilu u avgustu? taj Pet Mar 12, 2010 1:26 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Anahí anunciou seu retorno ao Brasil. A ex-RBD vai trazer a "Mi Delirio World Tour" para o país.

Em entrevista à revista Billboard Brasil, a cantora mexicana contou a novidade e ainda prometeu gravar a sua canção a "Hasta Que Llegues Tú" em português. A entrevista reveladora vai estar no receheio da 7ª edição da revista, que chega às bancas em abril.

Em novembro do ano passado, Anahí esteve no Brasil para promover seu primeiro álbum após o RBD. Além de participar de programas de rádios e TVs, a cantora fez 5 apresentações.

http://popline.mtv.uol.com.br/anahi-no-brasil-cantora-volta-ao-pais-em-agosto-e-promete-gravar-em-portugues/

Ne razumem bas Portugalski,ali mislim da u avgustu dolazi u Brazil kako bi promovisala svoje pesme na Portugalskom...

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Anahi u Brazilu u avgustu? taj Pet Mar 12, 2010 1:30 pm

Una

ARS Member
ARS Member
koliko sam ja skontala u brazilu ce pevati u aprilu a ne u avgustu HQLLT na portugalskom ^^

3 Re: Anahi u Brazilu u avgustu? taj Pet Mar 12, 2010 5:51 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
da u aprilu ce biti u Brazilu

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu