•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Anahi izjavila na privatnom face-u taj Sub Feb 27, 2010 10:17 pm

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
"estoy bien avisenle a mi mama y a mi hermana porfavor. esto esta horrible lo unico q podemos hacer es rezar para salir de aqui q dios nos cuide y todo esto acabe pronto. seguimos en vina no hay como salir de aqui no hay aeropuertto ni nada.les mando todo mi amor no hay telefonos no hay nada. solo les pido sus oraciones."

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

2 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 10:56 am

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
aaaa....aj stawi link tog profila

Pogledaj profil korisnika

3 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 10:57 am

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
ovo sam samo nasla na face-u kod jedne devojcice stavila je na status....sigurno je ona ima..xD....ja je na zalost nemam..Sad(

...........................................................................................................................

4 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 11:03 am

Una

ARS Member
ARS Member
pa...glavno da je dobro ^^

5 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 11:09 am

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
to da...covece kako sam bila uplasena kad sam cula...Sad(al dobro vazno je da je dobro

6 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 11:23 am

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
narawno...wazno da je dobro...da neshto nije u redu wec bi znali..otkazali bi koncert... pupu ne daj bozhe

7 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 11:35 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Sigurno je istraumirana... Sad jadna...tako mi je zao,ceo dan juce sam pratila na TV-u sta se tamo dogadja. Sad su pokazali bas u Vina del mar neko je snimao kako se juce treslo. Uzas!!! Sto moja mama kaze,bolje da se ti poznati bar izvuku,pa posle mogu da organizuju humanitarne akcije. Mozda ce deo prihoda od naseg certa ici u Chile,nzm...

8 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 11:42 am

Una

ARS Member
ARS Member
p bilo bi to lepo ^^

9 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 12:50 pm

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
~*any*hadita*~ ::narawno...wazno da je dobro...da neshto nije u redu wec bi znali..otkazali bi koncert... pupu ne daj bozhe
daj bre ne baksuziraj...meni drugaric akaze da je otkazala koncerte..ja kazem njoj marija idi skaci sa savskog mosta u u dunav odma ako j ekoncert otkazan..XDDD

10 Re: Anahi izjavila na privatnom face-u taj Ned Feb 28, 2010 12:55 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
*Ivana*Perroni* ::
~*any*hadita*~ ::narawno...wazno da je dobro...da neshto nije u redu wec bi znali..otkazali bi koncert... pupu ne daj bozhe
daj bre ne baksuziraj...meni drugaric akaze da je otkazala koncerte..ja kazem njoj marija idi skaci sa savskog mosta u u dunav odma ako j ekoncert otkazan..XDDD

hahahhaa
iwana popij sad lekowe da ne zaborawish.... Smile
nema shanse da je otkazala!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu