•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Una

ARS Member
ARS Member
Dulse Marija je dodelila priznanja pobednicima Tecnologia Si, konkursa koji je organizovao Google Meksiko sa ciljem da pokažu svoju viziju toga kako da se zaštite od lošeg koristeći internet.

Sa nagradama od vokmena do lap-topa, 10 miliona dolara donacije Save the Children, Dulse Marija je dala svoj doprinos mladima.

Bivša buntovnica se zahvalila i dala neke savete oko ove stvari, pa je rekla da je i ona sama pretrpela lošu stranu svetskih sajtova.

''Drago mi je što ste mene uzeli za to da kažem mladima da kada koriste tu tehnologiju moraju odgovorno da se ponašaju. Ono što najviše slušamo od mladih dolazi od tih istih mladih i moramo da ih podsetimo da budu pažljivi, na Fejsbuku i Tviteru mogu se pojaviti ljudi sa lažnim profilima, to se i meni desilo, ima mnogo varalica i meni su čak i hakovali nalog''.

Svojim fanovima novosti o svom poslu objavljuje preko Tvitera.

''Na Tviteru sam u kontaktu sa fanovima i to dosta, pišem im lepe stvari ili im stavljam klipove mojih pesama. Takođe, pomažu mi da odredim repertoar mog novog diska, uvek mi kažu šta misle''.

Zbog ubistava u Meksiko Sitiju kao primer, savetovala je mladima da budu pažljivi i da spreče nasilje.

''Moramo da budemo odgovorni i ne uvaljujemo se u laži, moraš da znaš sa kim se udružuješ i deliš tajne, tvoja porodica mora da zna sa kim se družiš i sa kim se udružuješ''.

I za kraj je rekla da uskoro izlazi njen solistički album i film.

''Pripreme diska idu odlično, moram da ga završim do sredine marta da bi izašao. Takođe imam svoj projekat u bioskopu, uskoro ću o tome govoriti nešto više, snimiću film'', rekla je.

Pogledaj profil korisnika

AlexandraRBD

ARS Member
ARS Member
extra

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
lepo je rekla

bebe de Barken

ARS Member
ARS Member
lepo receno.............

Pogledaj profil korisnika http://angelitosserbia.4rumer.com/

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Fino, fino

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu