•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Billboard: Lo mejor de la década taj Ned Jan 17, 2010 7:40 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
RBD, Juanes, Luis Fonsi, Wisin y Yandel y Aventura son algunos artistas mencionados como los más prominentes de la década anterior por la revista Billboard.

Los mejores albumes, en la lista de Billboard, fueron Juanes con otros éxitos, como Un día normal, así como Wisin y Yandel (Pa'l mundo), Don Omar (King of kings), RBD (Celestial) y Vicente Fernández (Para Siempre).

El primer puesto de la lista de álbumes pop latinos fue para Shakira, por Fijación Oral; seguida de Juanes (Mi Sangre y Un día normal), Maná (Amar es combatir), RBD (Celestial, RBD y Nuestro Amor), Christina Aguilera (Mi Reflejo), Paulina Rubio (Paulina) y Marco Antonio Solís (La Mejor... Colección).
Fuente: Impre.

prevod:
prica se o najboljim albumima bilbord liste ove decenije,i spominje se celestial...Smile)

...........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=4ALGlIjf6mk

http://www.gifsoup.com/view3/1596064/anahi-con-peluche-o.gif
♥♥♥

crveno bele boje je krv u mojim venama ..
DMCZ ! CZBG !
Pogledaj profil korisnika

2 Re: Billboard: Lo mejor de la década taj Ned Jan 17, 2010 7:53 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
RBD, Juanes, Luis Fonsi, Wisin i Yandel i Aventura su neki od umetnika spomenuti kao neki od najistaknutijih u prošloj deceniji prema časopisu Billboard.

Najbolji albumi, na Billboardovoj listi, bili su Juanes sa drugim hitovima, kao što su Un día normal, i Wisin y Yandel (Pa'l mundo), Don Omar (King of kings), RBD (Celestial) i Vicente Fernández (Para Siempre).

Na vrhu liste pop albuma nalazi se Shakira, sa Fijación Oral; zatim Juanes (Mi Sangre y Un día normal), Maná (Amar es combatir), RBD (Celestial, Rebelde i Nuestro Amor), Christina Aguilera (Mi Reflejo), Paulina Rubio (Paulina) i Marco Antonio Solís (La Mejor... Colección).

otprilike

3 Re: Billboard: Lo mejor de la década taj Ned Jan 17, 2010 8:18 pm

*Ana ♥ Anahi*

Pisac_Foruma_Ana
Pisac_Foruma_Ana
Extra, meni je najbolji celestial Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu