•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 26]

1Suntze Dogovaranje za Anahin koncert! taj Uto Jan 12, 2010 4:22 pm

Una

ARS Member
ARS Member
First topic message reminder :

Mogli bi smo da joj pripremimo nesto...Ako imate nekih ideja...Makar msm da su baloni glupi! :/ Ja ih iskreno nemam...

Pogledaj profil korisnika

21Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Čet Jan 14, 2010 8:12 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
ja nemam ideju... ali mislim da bi bilo najbolje da jednostawno u fan pitu nose neke lepe transparente sa porukicama za anahi...ali to je obichno tako da bi mogli da naprawimo balone sa helijumom da bi mogli da lete i da napunimo arenu sa balonima...

22Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Čet Jan 14, 2010 8:15 pm

Una

ARS Member
ARS Member
p to bi bilo extra...al o5 nzm...transparente mrzim ! nista new widim od njih xDDD

23Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Pet Jan 15, 2010 2:41 pm

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Na kraju cemo morati neke balone ili transparente. Inace,da sam ja Annie,mene bi odusevio trud fanova. Zato msm da je najvaznije koliki smo trud ulozili.

...........................................................................................................................

24Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Pet Jan 15, 2010 10:58 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
bilo bi dobro kada bi neko od nas imao wezu u areni, da bi mogao lepo da se dogowori sa tim ljudima da joj ukrase sobu i backstage sa nekim balonchicima za dekoraciju kao sa owih sajtowa koje ste stawljali, i da stawe zwezdice, i Anahi Rocks Serbia... i tako to... I nekog welikog meedu...

25Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Sub Jan 16, 2010 8:43 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
To bi bilo dobro,ali da li neko ima vezu?
A da nema neko vezu u Hyattu? Ako ne mozemo u Areni,mozda bi moglo u sobi. Ali nzm da li bi to bas bilo uredu(za sobu)

...........................................................................................................................

26Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Sub Jan 16, 2010 10:29 am

Una

ARS Member
ARS Member
ja neam nikakvu vezu...:/

27Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Ned Jan 17, 2010 10:49 am

Natalia

Natalia_Admin
Natalia_Admin
Nemam ni ja. Sad sam videla da Anahi pre nas nema nijedan koncert,vec dolazi direktno. Mozda da je zamolimo da dodje malo ranije,pa onda da joj priredimo nesto...

28Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Ned Jan 17, 2010 11:21 am

Una

ARS Member
ARS Member
mozda bi mogli ovako:
da na okruglim helijum balonima ispisemo po slovo i da nas 15 drzi po jedan balon,na jednom balonu da pise A ,na drugom N i tako da ispisemo anahi te queremos i kad krene da peva npr. salvame ili neku sporiju pesmu koja joj znaci da podignemo balone...ali morali bi da se poredjamo da se lepo vidi sa bine!

29Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Ned Jan 17, 2010 11:35 am

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
ovako..ja sam uvek za balone...najobicnije.xDD

ovo sto si ti smislila za lepeze....super je ideja...ali gledaj ovako...na svakom koncertu ce se svi gurati..nema sanse da ostanemo od pocetka do kraja koncerta svi na svojim mestima...a i mi sad ne znamo gde je ko da stoji...nema sanse da za 2 sata uspemo da to uradimo ..ali cim pocne koncert sve ce otici u propast...

ja nemam veze nigde..Sad...tj...komsinica mi valjda radi u hajatu....al s njom sam u svadji zato sto sam joj gadjala macku zato sto ona napala moju jadnu i bespomocnu kucu..xDDD..tako da to bolje i ne racunam...videcu da nadjem neku vezu al cisto sumnjam...

a da napravimo jedan ogroman transparent na kome ce pisati debelim slovima anahi serbia te ama......npr da zauzima ceo fan pit....al opet razmisljam niko nista onda nece videti ako to stavimo tako da bolje to ne radimo...najbolje mi koji budeo u prvim redovimada mi tu napravimo jedan dugacak koji ce biti dugacak kao bina...al ne preterano visok....svatate...Smile)

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

30Suntze Re: Dogovaranje za Anahin koncert! taj Ned Jan 17, 2010 11:36 am

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
Una ::mozda bi mogli ovako:
da na okruglim helijum balonima ispisemo po slovo i da nas 15 drzi po jedan balon,na jednom balonu da pise A ,na drugom N i tako da ispisemo anahi te queremos i kad krene da peva npr. salvame ili neku sporiju pesmu koja joj znaci da podignemo balone...ali morali bi da se poredjamo da se lepo vidi sa bine!

de da drzimo te balone ....dok ona pocne da peva sllvame ima ceo koncert da prodje..xDDD>...mi ima sve balone da izbusimo i onda dzabe bacamo pare na te belike balone...Smile)

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 26]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu