•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 pitanjce...xD taj Uto Dec 29, 2009 2:48 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
eee,ovako...posto je objavljen datum i mesto koncerta,i karte su u prodaji da li neko ima informaciju za m&g???pitanje za minu i admine: da li ce ARS deliti m&g??ako hoce, ko ima pravo na to??? Very Happy

Pogledaj profil korisnika

2 Re: pitanjce...xD taj Uto Dec 29, 2009 3:00 pm

Minka :D

Mинница_Aдминка
Mинница_Aдминка
M&G se verovatno nece ni kupovati ,niti se deliti ,ali mi cemo imati konvivenciju . Verovatno ce biti takmichenje za konvivenciju ,mada nishta ne obecavamo ,mozhda cemo na konvivenciju povesti chlanove koji se najvishe trude ,mada opet kazhem nishta ne obecavamo Smile Neko od obichnih chlanova ce je sigurno upoznati Smile

...........................................................................................................................
Ja tudje usne ljubim, a ti pod kozom si mi ostao ♥

http://www.youtube.com/watch?v=deTDH_1fRVs&feature=related

3 Re: pitanjce...xD taj Uto Dec 29, 2009 6:30 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! hvala....♥♥♥xD

4 Re: pitanjce...xD taj Uto Dec 29, 2009 6:48 pm

Minka :D

Mинница_Aдминка
Mинница_Aдминка
Nema na chemu Smile Jel mozhe lock tema ??

...........................................................................................................................
Ja tudje usne ljubim, a ti pod kozom si mi ostao ♥

http://www.youtube.com/watch?v=deTDH_1fRVs&feature=related

5 Re: pitanjce...xD taj Uto Dec 29, 2009 7:40 pm

Jana

Jana_Adminka
 Jana_Adminka
Lock!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu