•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

1 Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Uto Okt 13, 2009 7:43 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
First topic message reminder :

Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25 foruma muzike, ova meksikanka je znala kako upotrijebiti nasljedstvo koje joj je ostavio RBD i naravno nije izneverila svoje vjrne obožavatelje.
Na drugom mestu je Shakira koja i dalje iznenaðuje svoje fanove svojom novom etapom "Vuèice" i možda bi mogla preoteti prvo mjesto liste.

Favoriti:

Bez ikakve sumnje RBD, Jonas Brothers, Luis Miguel i Yuridia zauzimaju meðu prvim mestima TOP-a 25 foruma muzike.
Èestitamo fanovima!
Christopher Uckermann bivši èlan grupe RBD, èini se sledi stope Anahi sa svojim singlom Light Up the World Tonight, i ovaj mesec se nalazi na listi pod brojem 14 na TOP-u.
ko je omiljeni RBDiovac?
Neki dolaze, neki odlaze ali ovi forumi imaju naš potpis TOP 25 zahvaljujuæi njihovim vernim fanovima na našim stranicama, Olga Tañón, Laura Pausini, Pee Wee, Chenoa, Ricky Martin, Fey i još mnogo njih. Možete se zvati "Fan broj jedan"

Za svaèiji ukus postoji neki forum. Fan klubovi Pop muzike, Balada, Bolerosa i muzicke zajednice drže popularnost TOP-a 25 foruma muzike. Fanovi napunite baterije i vidimo se iduæi mesec.

TOP 25:

1 Anahí
2 Shakira
3 Jonas Brothers
4 Luis Miguel
5 Thalía
6 Yuridia
7 Pop
8 Paulina Rubio
9 Chenoa
10 Belinda
11 Michael Jackson
12 Laura Pausini
13 Pee Wee
14 Christopher Uckerman
15 Fey
16 Juanes
17 Comunidad de Música
18 Olga Tañón
19 Jenni Rivera
20 Baladas y Boleros
21 Lidia Avila
22 Ricky Martin
23 Tigres del Norte
24 Alejandro Fernández
25 Nadia

Izvor: Oh-Anahi

Pogledaj profil korisnika

11 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Pet Dec 11, 2009 10:05 am

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
dobro sad ga pretera.....realno(xD)u poredjenju sa madonom i m.j. any je obican covek,tj. nista u svetu muzike.... a za shakiru....pa ne bih bas rekla da je toliko popularnija od nje...... Smile

12 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Pet Dec 11, 2009 1:28 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
Pa mene boli briga za njih, jer znam da je Annie najnajnaj u svemu i niko joj nije ravan
Uostalom,ova lista sve objasnjava ;D

Poslednji izmenio ~Anniefairy~ dana Pet Dec 11, 2009 1:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

13 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Pet Dec 11, 2009 1:29 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
Pa mene boli briga za njih, jer znam da je Annie najnajnaj u svemu i niko joj nije ravan
Uostalom,ova lista sve objasnjava ;D

14 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Pet Dec 11, 2009 5:21 pm

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
pa vidi,kad nekog volis najvise nije ti ni bitno i da je zadnji na listi,vazno da ti znas da je ta osoba za tebe najbolja............

...........................................................................................................................

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

15 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Pet Dec 11, 2009 6:48 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
U tome se slazem
Za mene ce ona uvek biti no.1 u svemu makar bila poslednja
Ali stvar je u tome sto je prva i stv je zasluzila pa nmg ni Madonna ni MJ biti vecno prvi xDDD

16 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Sub Dec 12, 2009 12:01 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
pa dobro...sad ce doci i any-nih pet minuta...ja sam samo rekla ,,realno''.... inace, slazem se sa tobom! Smile)

17 Re: Anahi je i dalje kraljica liste TOP 25! taj Sre Jan 06, 2010 1:03 pm

Ivana*

Ivana_Adminka
 Ivana_Adminka
ne dirajte mi bre Jonase...Very Happy Very Happy Very Happy...nisu uopste glpi mnogo su dobro gradjeni.,..xDDDD.....a super za Anahi..Very Happy

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika http://disneystars-serbia.forumotion.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu