•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Nova poruka! taj Pon Okt 12, 2009 5:09 pm

Jana

Jana_Adminka
 Jana_Adminka
chicosfeliz dia del niño se que por alla lo estan festejando solo quiero que sepan que aunque estemos lejos llebo a muchas personitas tatuadas en mi corazon para siempre asi que aunque estemos lejos me acuerdo siempre de ustedes ,como de todos lo paises que visitamos ,,he visto fotos ,he visto sus mensajes y no les miento me han sacado muchas lagrimas pero de felicidad y de nostalgia ,apenas tengo el tiempo ahora de asimilar ,voltear atras y ver lo que vivimos todos en cada pais , fuimos testigos de como juntos se pueden hacer realidad los sueños mas dificiles....solo creyendooo....los amooo buenas noches gracias por no olvidarse de mi

deco srecan vam dan dece
znam da vi tamo to ne slavite samo zelim da znate da iako smo daleko nosim puno osoba koje sU zapecatirane u mom srcu zauvek tako da iako smo daleko uvek se setim vas kao i svake zemlje koju smo posetili.
videla sam slike vase poruke i necu da vas lazem namamili ste mi puno suza na oci ali suza radosnica i suza zbog nostalgije
sad tek imam malo vremena da premotam sve i da se vratim nazad i vidim sta smo sve proziveli u svakoj zemlji..bili smo svedoci da kad smo zajedno mozemo da ostvarimo i najteze snove..samo verujuci..volim vas laku noc hvala sto me niste zaboravili

Izvor: EDMS

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Nova poruka! taj Uto Okt 13, 2009 10:00 am

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
jao,,,dusha......ljubav moja..jao Boze koliko je volim!!!!!!!!

3 Re: Nova poruka! taj Čet Okt 15, 2009 2:24 pm

*TINCHI*

ARS Member
ARS Member
Lepo od nje Smile

4 Re: Nova poruka! taj Sub Okt 17, 2009 12:41 pm

anahii

ARS Member
ARS Member
Dusha <333

5 Re: Nova poruka! taj Sub Okt 17, 2009 10:22 pm

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
lepo.............

...........................................................................................................................

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

6 Re: Nova poruka! taj Sub Nov 07, 2009 2:05 pm

*♥ Masha ♥*

ARS Member
ARS Member
Dusha mojaa.. kako je wolim

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu