•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Anahi “Mi Delirio World Tour” Brasil 2009 taj Pet Okt 09, 2009 4:58 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
El sitio RRpro ya ha publicado toda la informacion acerca de: Mi Delirio World Tour de Anahi que dara inicia en Brasil en Noviembre…pueden ver toda la informacion de fechas, horarios, lugar y punto de venta del concierto en Brasilia, Sao Paulo, Rio de Janeiro y Porto Alegre dando click en la imagen de arriba o AQUI

[+] Nueva foto de Guillermo Rosas en Facebook en la que nos muestra la locacion del video “Mi Delirio” primer single de Anahi, tal parece que tendra un aire de construccion parecido al montado en Premios Juventud…

En el lugar de la Filmacion del video del primer single de Anahi “Mi Delirio”

Sajt RRpro je objavio sve informacije o Mi delirio world tour Anahi koja ce poceti u Brazilu novembra...mozete videti sve informacije datuma,vremena,mesta i prodaje karata u Brazilu,Sao Paulu,Riu,Porto Alegreu,ovde mozete videti http://www.anahi2009.com.br/
Nova slika Guillerma Rosasa na fb gde pokazuje lokaciju videa ''Mi Delirio'',prvog singl aAnahi koji ce imati slicnu konstrukciji kao na PJ
mesto snimanja

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu