•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Dulce potpisala ugovor sa Lorealom taj Pon Okt 05, 2009 9:46 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
Pa ovako,Luis je izjavio da je Dulce potpisala ugovor sa loreal-om i da cemo njen novi look moci da vidimo za par dana,On kaze da je ona sada prelepa ,ali loreal zadrzava sva prava i slike izalaze sledece nedelje ,trebalo bi pocetkom nedelje.
Takodje je receno da je Dulce sama pravila fotomontaze sa razlicitim bojama za kosu i da je sada konacno odlucila u koju ce boju da se ofarba.
+ Potvrdjeno je da ce dulce biti na nekom festivalu pod nazivom "festival del palomar"
E sad..ja sve vise mislim da ce se ofarbati ili u plavu ili u nesto smedje,jer je ranije izjavljeno da hoce nesto sasvim novo[a crnu boju je vec imala] . Takodje vise ne mogu da cekam da vidim u koju boju se ofarbala ,sve vise i vise me zanima

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Dulce potpisala ugovor sa Lorealom taj Pon Okt 05, 2009 10:04 pm

Jana

Jana_Adminka
 Jana_Adminka
jaoj jedva cekam... bila je i smedja...xD tj tamno braon... znachi jedva cekam...

...........................................................................................................................

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu