•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Mi Delirio World Tour taj Čet Okt 01, 2009 2:13 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
No conforme con el nuevo material discográfico próximo a salir, la cantante complementará su producción discográfica con una gira que llevará por nombre Mi Delirio World Tour.

Los fans de Anahí podrán delirar con ella a partir del día de hoy, fecha que la cantante y actriz lanzó su tema ‘Delirio' en todas las estaciones de radio.

La canción tuvo la colaboración de Gil Cerezo y Ulises Lozano de la banda regiomontana Kinky, que gracias a su gran creatividad han hecho este tema tan bailable.

El nuevo álbum de Anahí saldrá a la venta a partir del 24 de noviembre, cuya línea es completamente diferente a lo que la cantante hizo con RBD y que se publicará de manera simultánea en México, Estados Unidos, Costa Rica, Colombia, Argentina y España.

No conforme con el nuevo material discográfico, la ojiverde complementará su producción discográfica con una gira que llevará por nombre Mi Delirio World Tour, informó su disquera.

La ex RBD comenzará con el tour promocional del disco que dará comienzo el 3 de noviembre en Sao Paulo, Brasil en la Arena HSBC y se extenderá hasta Mayo del 2010, visitando países como Argentina, México, Estados Unidos, Colombia, Venezuela, Paraguay, Uruguay, Bolivia, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panamá, Perú, Ecuador, Chile, Rumania, Eslovenia, Croacia, Montenegro, Polonia, ~~~SERBIA~~~, España, Republica Dominicana y Puerto Rico, ente otros.

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=14523496

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG nmg da verujem umirem AAAAAAAAAAAA
jfhhdzofihjidotioxsij pukla sam xD
Annie dolazi u Srbiju?confused!!!!Jel sanjam???!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Koliko mi je ovo ulepsalo dan,aaaa tako sam srecna,jedva cekam,zivim za taj dan♥
JUST DANCE JUST DANCE JUST DANCE JUST DANCE JUST DANCE JUST DANCE JUST DANCE

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Mi Delirio World Tour taj Čet Okt 01, 2009 4:58 pm

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
Jaooooooooooooooooo................i meni ovo ulepsalo dan................

...........................................................................................................................

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

3 Re: Mi Delirio World Tour taj Sub Okt 03, 2009 6:44 am

*TINCHI*

ARS Member
ARS Member
JEEEEEEEEEEEEEEEEEE....superrrr....jedva cekammmm....hvala ti...Wink

4 Re: Mi Delirio World Tour taj Sub Okt 03, 2009 1:16 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
ja sam procitala na hefci i jos uvek ne verujem...to znaci da cemo do maja videti nasu princezu uzivo!!!!!!!!!!!! jejejejejejjeeje....a mozda i guilleta...heh...Very Happy

5 Re: Mi Delirio World Tour taj Ned Okt 04, 2009 8:36 am

Jana

Jana_Adminka
 Jana_Adminka
aaa extraaaaa..... =)))
samo shta ja cekam da objave datum i onda cu da se radujem...xD

...........................................................................................................................

Ja dobro znam, da nikad vise necu biti tvoj
pokusavam, da zaboravim ti ulicu i broj
i kako starim sve mi teze pada to
godina je za godinom okovala dusu kamenom

Ma sto sam kriv
sto svojim putem ide sudbina
sto verov'o sam losim ljudima
a nisam smeo to

Ma sto sam kriv
jos osecam tvoj bol u grudima
ma ima neko zlo u ljudima
kad ljubav ostane, a ti ne zelis to
sa ove druge strane usana
a nije do mene, ma nije do mene

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu