•Anahi Rocks Serbia •
Dobrodosli na forum oficijalnog fan kluba ●••Anahi•Anahi Rocks Serbia••. Registrujte se i vec pri registraciji se uclanite u fan klub! =) Zelimo vam lep boravak na forumu . Vas "Anahi Rocks" Serbia

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Pon Sep 07, 2009 12:57 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
evo ga i taj dan....tacno pre godinu dana je nama bio jedan od najsrecnijih dana...
ovde pishite najlepse uspomene, i neke slike sa koncerta.... pozz

Pogledaj profil korisnika

2 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Pon Sep 07, 2009 12:58 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod

ovo je dulce kada je dolazila u arenu.... ja
sam snimala, ali nije moglo nista bolje od ovoga, jer su any i dul samo
protrcale... Sad((( bile su preslatke, i stvarno su niske.... ali mi je zao sto nisu same prosle. nego je bilo gomila cuvara oko njih.... Sad(

3 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Uto Sep 08, 2009 2:40 pm

*TINCHI*

ARS Member
ARS Member
jbt...nmg da verujem godinu dana...welll....na taj dan sam dotakla Uckera...on se okrenu i nasmejao mi se....da...da...bilo je to na ulazu za meet & greet...nisam osvojila ali sam zato sa drugaricama cekala ih ispred....posto su svi dolazili odvojeno...xD Poncho je dosao prvi,,,bio je u kombiju...i sad svi su otisli sa jedne strane komp. ja sa druge i on se tad okrenuo i ja mu poslala kiss i on meni...nego...bilo mi je jako zao sto su Any i Dul prebrzo prosle i nisam mogla nista...inace....bila sam negde u 2 redu na certu...Smile izgurala sam se...xD

4 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Uto Sep 08, 2009 3:34 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
extra... i ja sam tamo stajala, na ulazu za m&g.... ali dosla sam 5 min. nakon sto je poncho dosao... Sad(((

5 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Uto Sep 08, 2009 7:28 pm

~Anniefairy~

ARS Member
ARS Member
Jao ja sam sinoc gledala konc,prisecala se svega i plakala Sad
Kako smo tada bili srecni,nasmejani,veseli a sada patimo jer je to u proslosti i oni su se raspali i vise nikada necemo proziveti tako nesto lepo
To mi je najlepsi dan u zivotu kao i 18 decembar,i samo im mogu biti zahvalna sto su mi ulepsali zivot i zato ih nikada necu zaboraviti Sad
RBD HASTA LA MUERTE ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Uto Sep 08, 2009 8:35 pm

Uckerman

Nikola_Admin
Nikola_Admin
pretpostavio sam da ce se neko setiti i da ce da otvori temu..............hehe..........bilo je extra stvarno..............

...........................................................................................................................

♥ Nikola & Anahi ♥ = Ljubav
I <3 Anahi
Pogledaj profil korisnika http://anahirocksserbia.forumotion.com/

7 Re: godinu dana od rbd koncerta u bg-u!! taj Uto Sep 08, 2009 9:13 pm

Гатита

Jovana_Mod
Jovana_Mod
slazem se sa[b] ~Anniefairy~.....[/b]

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu